MENIU

Şeful secţiei Cardiologiei a Spitalului Judeţean Slatina, acuzat că ameninţă angajaţii cu pistolul şi înjură subalternii

O asistentă susţine că şeful de la secţia de Cardiologie vine înarmat la spital şi îşi înjură subalternii.
foto: NewsIn

Cazul bărbatului care a murit la Spitalul Judeţean din Slatina, pentru că a fost ignorat de medici ore întregi deschide cutia Pandorei în unitatea spitalicească. Apar noi acuzaţii împotriva medicilor. O asistentă susţine că şeful de la secţia de Cardiologie vine înarmat la spital şi îşi înjură subalternii.

Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Olt a solicitat conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina să verifice acuzaţiile aduse şefului Secţiei de cardiologie, Mircea Andriţoiu, după ce o asistentă a reclamat că medicul vine înarmat la spital şi că le vorbeşte urât subalternilor.

"Am cerut conducerii spitalului să verifice acuzaţiile aduse şefului Secţiei cardiologie. Pe lângă acuzaţiile făcute acum, am cerut să se verifice şi celelalte reclamaţii făcute la adresa doctorului Andriţoiu. În funcţie de cele ce vor fi constatate de comisia de verificare, vom vedea ce măsuri administrative se impun”, a declarat Ramona Lesnic, directorul interimar al Autorităţii de Sănătate Publică Olt. Ramona Lesnic nu a exclus posibilitatea de a solicita şi alte verificări privind activitatea medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Cardiologul este acuzat de o asistentă că atunci când este de gardă iese pe holurile secţiei în pijamale şi chiar pe jumătate dezbrăcat, că vine înarmat la spital şi că s-a bătut cu mai mulţi angajaţi din spital.

Pe numele medicului cardiolog Mircea Andriţoiu au fost depuse mai multe reclamaţii în ultimii ani, atât la fosta conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cât şi la cea a Colegiului Medicilor Olt. Cu toate acestea, medicul nu a fost niciodată sancţionat de conducerea spitalului şi nici de Colegiul Medicilor Olt.

Vezi video

Mai multe articole despre:
spital medic asistenţă pistol