MENIU

Şeful \"câinilor\" muşcă din arbitri. Borcea: \"Să vedem dacă îl exclud pe Crăciunescu sau dacă le tremură chiloţii!\"

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a luat foc după meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, pierdut cu 0-1, după ce \"câinii\" au jucat o repriză în nouă, ca urmare a eliminărilor lui Dragoş Grigore şi Gabriel Tamaş. Borcea îl acuză pe centralul Teodor Crăciunescu de lipsă de valoare sau de faptul că a venit \"cu temă\" şi sare la gâtul preşedintelui CCA, Aron Huzu, pentru că nu a fost prezent la meci.

"Să vedem dacă după acest meci lui Huzu îi va fi frică şi îi vor tremura chiloţii să-l scoată din arbitraj pe Crăciunescu. Ori la trimis Huzu cu temă, ori... Dacă nu-l scoate din arbitraj... Omul are probleme, nu există meci să nu aibă probleme! E clar lipsă de valoare... Ori ascultă de domul Huzu, ori... I-am spus lui Huzu că Teodor Crăciunescu nu a făcut pregătire, nu a luat testele, că nu poate să-l delege la un asemenea meci, dar a spus că nu vor fi probleme. Iar acum nici nu a venit la meci, deci a ştiut ce se întâmplă. Noi am pierdut patru puncte în două etape din cauza arbitrajului. Acum vedem dacă îi este frică, îi tremură chiloţii, sau nu-i tremură şi taie în carne vie", a spus Borcea, la GSP TV.

Oficialul dinamovist nu s-a aflat pe stadion la meciul cu Internaţional Piteşti, el fiind în vacanţă, însă a afirmat că dacă ar fi fost în ţară scotea echipa de pe teren: "Eu, dacă eram în ţară, la al doilea cartonaş scoteam echipa de pe teren. Gândiţi-vă ce se întâmpla dacă erau suporteri în tribună! Nu poţi să-i mai opreşti când se vede ce s-a întâmplat la Craiova, ce s-a întâmplat astăzi... Ce putem să facem noi?".

Vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, a intervenit şi a explicat că Teodor Crăciunescu a susţinut toate testele pentru a fi în lotul A de arbitri marţi, chiar pe stadionul Dinamo. El a subliniat că nu doreşte să se antepronunţe în legătură cu prestaţia centralului la meciul Dinamo - Internaţional Piteşti, mai ales în condiţiile în care nu văzut decât ultimul sfert de oră din joc.

La rândul său, preşedintele CCA, Aron Huzu, a explicat că nu este în Capitală, ci la un curs pentru arbitri la Craiova şi a admis că nu ştia că meciul echipei Dinamo este vineri. "Am zis că vin, dar am crezut că e duminică meciul", a şocat Huzu.

 



Dinamo în şoc! Internaţional Curtea de Argeş s-a impus în Ştefan cel Mare, după ce "câinii" au jucat o repriză în nouă oameni!

Borcea sare şi la Bonetti: "Se vede că a antrenat echipei mici! Nu ştie ce înseamnă Dinamo!"