MENIU

Şefa de la ANRMAP se ascunde de Comisia Udrea printr-un concediu inventat, potrivit Ziua

Foto: partidepolitice.ro

Cristina Trailă, şefa de la ANRMAP, a dat cu flit Comisiilor parlamentare pe motiv că este într-un fel de concediu, scrie Ziua. Trailă a refu­zat să trimită Parla­men­tului documentele solicitate în cazul Udrea.

Cristina Trailă, şefa Autorităţii Naţionale pentru Regle­mentarea şi Monitoriza­rea Achizi­ţii­lor Publice (ANRMAP), a pus beţe în roate la Comisia parlamen­tară de anchetă în cazul Udrea. Potrivit jurnaliştilor de la cotidianul Ziua, Cristina Trăilă a plecat subit din Capitală şi nu s-a prezentat la audierile Comisiei de ancheta în cazul Udrea.

Reprezentanţii ANRMAP s-au mulţumit să justifice sec lipsa şefei lor de la audieri printr-o adresă sem­nată de vicepreşedintele instituţiei. Mai mult, Agenţia nu a binevoit să pună la dispoziţia Comisiei de ancheta Udrea documentele solicitate.

În acest context, Mircea Duşă, membru în Comisia de anchetă Udrea, vrea să ceară, la începutul sesiunii parlamentare a plenului Camerei Deputaţilor înfiinţarea unei noi comisii care sa verifice modul în care ANRMAP şi Uniunea pentru Coordonarea şi Verificare a Achiziţiilor Publice (UCEVAP) îşi desfăşoară activitatea.

Ioana Teodorescu, purtătoarea de cuvânt a ANRMAP a evitat un răspuns cu privire la concediul şefei sale mulţumindu-se să afirme că şefa ei "este într-un fel de concediu, fiind plecata din Bucureşti".

Membrii comisiei de anchetă în cazul Udrea au anunţat că vor sesiza premierul cu privire la unele decizii al Autorităţii Naţionale pentru Reglemantarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), considerate ilegale.

Mai multe articole despre:
parlament Elena Udrea anchetă comisii ANRMAP