MENIU

Sebastian Zurini a câştigat ediţia din 17 noiembrie a Testului de Afacereză

Sebastian Zurini

Sebastian are numai 20 de ani, este student şi va lupta joi, 19 noiembrie, pentru un smart phone şi calificări în semifinalele din decembrie.

Ediţia de marţi, 17 noiembrie, a Testului de Afacereză a fost câştigată de Sebastian Zurini. El a câştigat premiul de 1000 de lei învingându-i pe Mihai Stănilă (27 ani, auditor intern) şi pe Viorel Zărnescu (27 de ani, economist).

Sebastian are numai 20 de ani, este student şi va lupta joi, 19 noiembrie, pentru un smart phone şi calificări în semifinalele din decembrie.

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză se desfăşoară pe o perioadă de nouă săptămâni şi se va încheia în decembrie cu două finale, unde concurenţii vor avea şi mai multe şanse de câştig. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar câştigătorul va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas şi un Executive MBA în valoare de 21. 000 oferit de CEU Business School.  Câştigătorul Finalei Mici, ce se va desfăşura pe 10 decembrie, va primi un tablou în valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmark.    

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere accesează www.afacereza.ro.

Mai multe articole despre:
afacereză testul de afacereză