MENIU

Sean Penn, câştigătorul de anul acesta al Oscarului, negociază cu Warner Bros

Foto: global-metropolis.net

Câştigătorul de anul acesta al Oscarului, Sean Penn, este interesat de rolul ambasadorului Joseph Wilson, din filmul Warner Bros, "Fair Game", despre excluderea din CIA a agentului Valerie Plame Wilson, anunţă Variety.

Filmul, regizat de Doug Liman şi finanţat de William Pohlad, se bazează pe memoriile fostului agent CIA, Valerie Plame Wilson, a cărei carieră a fost compromisă după ce soţul său a publicat mai multe articole în care acuza administraţia Bush de manipularea oamenilor de ştiinţă în folosul realizării de arme de distrugere în masă, sub pretextul intervenţiilor în Irak.

Penn ar dori să joace rolul soţului fostei agente CIA, dar negocierile cu producătorii nu s-au finalizat. Sunt, însă, toate şansele ca acestea să se încheie cu un acord, mai ales că Penn a mai lucrat cu  Polhad la "Tree of Life" şi la "Into the Wild".

Sean Penn, în vârstă de 48 de ani, are în palmares 44 de premii şi alte 46 de nominalizări la festivaluri internaţionale de renume. El deţine deja două premii Oscar, pentru rolurile din "Milk" (2008) şi "Mystic River" (2003).
Mai multe articole despre:
Oscar Sean Penn Warner Bross agent CIA