MENIU

Scandal sexual la Fenerbahce! Patru fotbalişti, printre care şi Bilica, mari amatori de orgii sexuale!

Kazim Kazim, între un gol în Ghencea şi o orgie sexuală

Informaţia a apărut în presa turcă şi cea germană, şi a fost confirmată chiar de către de Christoph Daum, antrenorul lui Fenerbahce! Ca un amănunt hilar, majoritatea jucătorilor care au fost implicaţi în acest scandal au \"perforat\" poarta Stelei, în Europa League!

Fenerbahce, adversara Stelei în Liga Europa, e în plin scandal. Unul sexual, pentru că există deja certitudini că patru jucători ai galben-negrilor au fost implicaţi în adevărate orgii. Informaţia a apărut în presa turcă şi cea germană şi a fost privită iniţial cu suspiciune.

Ulterior, au apărut tot mai multe amănunte în legătură cu maratoanele sexuale în care au fost implicaţi patru fotbalişti. Decanul de vârstă al grupului era chiar Bilica (30 de ani), fundaşul care a evoluat şi în Liga I  (în sezonul 2007/2008, la Universitatea Cluj), \"acompaniat\" de Vederson (28), Santos (26) şi Colin Kazim-Richards(23).

\"Din păcate, totul e adevărat. Sunt şocat. Nu aş fi visat nici în cele mai negre coşmaruri că nişte fotbalişti profesionişti pot face aşa ceva. Dar orgiile sexuale chiar au existat\", a confirmat antrenorul Daum.

\"Bild\" a lansat iniţial informaţia legată de \"petrecerile\" nebădăioşilor fotbalişti de la Fener, dar atât preşedintele Yildirim cât şi Cristoph Daum au negat veridicitatea acesteia.

Doar că \"grupul celor patru\" de la Fener acţiona într-un anumit hotel, iar după ce au apărut primele zvonuri clubul turc a pornit o anchetă.  În cele din urmă , \"activitatea\" nocturnă a fotbaliştilor a fost confirmată de angajaţii hotelului şi ai restaurantului stabilimentului.

\"Iar adevărul a ieşit la iveală\", a încheiat Daum pentru \"Bild\", după ce a vorbit cu managerul hotelului.

Unul care e destul de şocant. În ultimele două luni, cei patru jucători ai lui Fener au participat de mai multe ori la orgii sexuale cu dame de companie, ale căror \"servicii\" erau \"închiriate\" în schimbul sumei de 1.500 de euro, în hotelul \"Nobel\" din Istanbul! Cu tot \"tacâmul\", cătuşe, jucării sexuale, etc...

\"Epuizarea\" jucătorilor a fost confirmată de rezultatele din teren ale lui Fener, din ultima perioadă. \"Galben-negrii\" au pierdut trei partide consecutive în campionat, Beşiktaş (0-3), Kasîmpaşa (1-3) şi Eskişehirspor (1-2), iar la începutul lunii, clubul i-a amendat pe toţi jucătorii cu 10.000 de dolari pentru fiecare înfrângere. De menţionat că, Kazim a stâns în acest sezon amenzi, mai ales pentru indisciplină, în valoare de 120.000 de euro! După aflarea scandalului de către presă, Fenerbahce i-a pus pe toţi cei patru jucători pe lista de transferuri! Trei dintre ei sunt brazilieni, Bilica, Vederson şi Santos, iar Kazim, internaţional turc dar care s-a născut în Anglia, a fost contactat deja de cluburile din Premier League.

Trebuie să recunoaştem însă că în ciuda formei slabe din Turcia, în Europa League, Fener s-a descurcat mult mai bine. Elevii lui Daum vor încheia grupa H din postura de lideri şi s-au calificat deja în \"32\"-imi, iar pe Steaua au învins-o în ambele partide directe, 1-0 şi 3-1. Iar roş-albaştrii au primit golurile chiar de la \"grupul celor patru\" din echipa lui Fener!  Pe 22 octombrie, Steaua a pierdut pentru prima dată în istorie, pe teren propriu, în faţa unei echipe turceşti, după ce \"galben-negrii\" au câştigat cu golul lui Kazim, iar două săptămâni, în retur, Fener s-a impus din nou, de data aceasta cu 3-1. Printre autorii golurilor, Bilica şi Santos!

Mai multe articole despre:
Steaua scandal sexual Fenerbahce