MENIU

Samsung lansează Corby, o gamă de telefoane pentru adolescenţi - VEZI GALERIE FOTO

Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET

Compania sud-coreeană vine cu două noutăţi pentru piaţa europeană: două telefoane mobile din familia Corby, special concepute pentru tineri.

După lansarea de success a lui Samsung Corby (model: S3650), primul său terminal conceput pentru a sprijini stilul de viaţă alert al tinerilor, compania asiatică anunţă lansarea familiei Corby. Noile telefoane, Samsung CorbyTXT şi Samsung CorbyPRO, sunt în ton cu strategia Samsung de a "proiecta o multitudine de telefoane ce se adaptează fiecărui stil de viaţă", se arată într-un comunicat de presă.

Ambele terminale pun accentul pe caracteristicile cheie precum mesagerie, divertisment multimedia şi funcţionalitate destinată afacerilor. Cele două modele au culori îndrăzneţe, un contur pop-style şi un design remarcabil.

Samsung CorbyTXT (B3210)

Samsung CorbyTXT este un telefon mobil concentrat pe mesagerie destinat celor care folosesc foarte mult serviciile de SMS şi Instant Messenger, care beneficiază şi de funcţionalităţi upload de conţinut pentru site-urile de reţele sociale. De asemenea, CorbyTXT oferă o tastatură completă QWERTY.


Tastele Quick Launch de pe partea din faţă a terminalului oferă accesul rapid la caracteristicile cheie, inclusiv music player, camera foto şi aplicaţia pentru mesagerie. De asemenea, în cazul acestui telefon, utilizatorii pot folosi propriile căşti (3.5mm earphone jack) şi, la fel ca în cazul lui Corby, CorbyTXT vine cu o varietate de carcase colorate (Fashion Jackets) - carcase interschimbabile pentru spate – un model cu design unic şi o carcasă standard neagră.

Samsung CorbyTXT va fi disponibil în majoritatea ţărilor europene până la sfârşitul lunii septembrie, anunţă producătorii.

Samsung CorbyPRO (B5310)

Al doilea model din gama Corby, Samsung CorbyPRO, este un slider hibrid cu design de ultimă oră, plus o tastatură full slide out QWERTY.

Tastatura QWERTY permite un acces finger-friendly la mesagerie şi experienţa serviciului de email. Terminalul mai combină multe dintre caracteristicile pe care utilizatorii business le cer: servicii de push e-mail, SMS-uri, Facebook şi MySpace.

În plus, Samsung CorbyPRO încorporează o cameră foto de 3MP, Wi-Fi, 3G/HSDPA şi conectivitate Quad Band. Telefonul mobil are, de asemenea, o mufă de 3,5 mm pentru căşti şi taste dedicate muzicii.

Samsung CorbyTXT va fi lansat în Europa în noiembrie şi în curând va fi prezent şi pe alte pieţe.

Mai multe articole despre:
lansare telefoane mobile Samsung