MENIU

Samsung lansează camorderul full-HD şi o cameră foto cu senzor de 12 megapixeli

Foto: Samsung
Foto: Samsung
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Samsung a prezentat la Viena în cadrul European Forum, camcorderul HMX-R10 şi camera foto WB550.

Noul Samsung HMX-R10 este un camcorder digital full-HD care poate să capteze fotografii digitale la o rezoluţie de 9 megapixeli.

HMX-R10 dispune de un design ce le permite utilizatorilor să manevreze camcorderul mult mai confortabil şi de un zoom inteligent de 8x, iar filmele şi imaginile captate se pot vizualiza pe un ecran tactil LCD rotativ de 2,7 inci.

Camcorderul dispune de modul de înregistrare HD Time Lapse.

 



Camera foto Samsung WB550, cu senzor de 12 megapixeli oferă utilizatorilor un obiectiv cu un unghi larg de 24 mm şi un zoom optic de 10x. WB550 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua zoom wide angle şi telephoto dar şi afişarea unui set de funcţii atrăgătoare. WB550 poate realiza filmuleţe la o rezoluţie de 720p. Camera foto încorporează compresie H.264, un codec pentru fişierele video high-definition ce măreşte de la trei la cinci ori timpii de înregistrare a unui film, spre deosebire de formatul MJPEG.

WB550 oferă conectivitate HDMI, ce permite camerei să fie conectată direct la un HDTV pentru vizualizarea fotografiilor şi a filmuleţelor în format HD. Spatele lui WB550 este dominat de un ecran LCD mare de 3 inchi, cu o  rezoluţie de 230.000 de pixeli. WB550 le dă posibilitatea fotografiilor să încadreze şi să vizualizeze imaginile şi filmuleţele în orice condiţii, chiar şi la lumina puternică a soarelui.

Samsung WB550 este disponibil în culorile negru şi argintiu şi măsoară 105mm x 61.4mm x 37,2 mm.

 

Mai multe articole despre:
fotografii HD cameră foto camcorder