MENIU

Sabău nu vine cu pretenţii la Urziceni: Şi un egal ar fi bun

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, vine resemnat la Urziceni, pentru meciul cu campioana Unirea. Tehnicianul bănăţenilor are mari probleme de lot şi crede că în aceste condiţii şi o remiză ar fi bună pentru echipa sa.

"Unirea Urziceni este bine organizată din punct de vedere defensiv, este o formaţie foarte bună pe contraatac, care a crescut mult în calitate prin venirile lui Paraschiv şi Maftei. Dacă va fi un egal în funcţie de joc, de adversar, va trebui să mă consider mulţumit. Totuşi ar fi un egal pe terenul campioanei", a spus Ioan Sabău în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Unirea Urziceni, programată sâmbătă, în etapa a 4-a a Ligii I.

Înaintea meciului cu Unirea, dintre jucătorii vicecampioanei sunt indisponibili Cisovsky, Latovlevici, Parks şi Magera, în timp ce Luchin va efectua un consult în Germania, Vrsic nu se antrenează normal decât de patru zile, iar Goga, Curtean şi Rusic nu sunt complet refăcuţi după accidentări.

Meciul Unirea Urziceni - FC Timişoara se va disputa sâmbătă, la ora 19.30, în etapa a 4-a a Ligii I.

Petrescu vrea a treia victorie consecutivă

După un start de sezon ezitant, Unirea are şansa să obţină al treilea succes consecutiv. Dan Petrescu spune că doar detaliile pot face diferenţa.

"Timişoara a eliminat Şahtior din Liga Campionilor şi a pierdut greu cu Stuttgart, iar acum are orgoliul rănit şi vrea să-şi ia revanşa. Este o partidă vitală pentru noi, mă ştiţi cum sunt, după două victorii la rând, vreau să ajungem la 7-8 succese consecutive. Jucătorii sunt puţin mai relaxaţi, sunt foarte motivaţi, nu era uşor să vină după două succese, cu Rapid şi Steaua, şi să se antreneze la intensitate maximă", a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Timişoara.

Tehnicianul s-a referit şi la numirea noului şef al CCA, Vasile Avram, şi la iniţiativa unor cluburi de a aduce arbitri străini la meciurile considerate importante: "Eu sunt de acord când alţii vor arbitri străini. Sunt sută la sută convins că atunci când noi vom solicita brigăzi din străinătate, alţii nu vor vrea. Huzu şi Lăzărescu erau pe calea cea bună, schimbarea lor cred că a fost o manevră şi asta se va vedea când vom cere noi brigăzi străine, iar unele echipe nu vor fi de acord".

Altfel, Dan Petrescu s-a arătat mulţumit de transferurile lui Dănuţ Munteanu şi Antonio Semedo, care au fost prezentaţi oficial la Unirea: "I-am dorit pe amândoi foarte mult şi am regretat când Munteanu a plecat la Vaslui la schimb cu Sorin Frunză. Pe Semedo l-am admirat la CFR Cluj, iar la Steaua a avut o perioadă mai puţin fastă, probabil pentru că nu i s-au dat şanse", a spus Dan Petrescu, adăugând că mai are nevoie de cel puţin un atacant.

Unirea Urziceni va întâlni FC Timişoara, sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa a 4-a a Ligii I.