MENIU

S-au ales frumuseţile feline la expoziţia de la Sala Palatului

foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET

Pisica mea e mai frumoasă! Ba a mea! Proprietarii au încercat să convingă juriul şi pe vizitatori că pisica lui este cea mai frumoasă în cele două zile ale Expoziţiei Internaţionale Feline de la Sala Palatului organizată de Asociaţia Sofisticat.

Stăpânii pisicilor au avut emoţii când a fost vorba de alegerea juriului pentru premiul Best in Show. Până la urmă la fiecare categorie a fost aleasă cea mai frumoasă felină. Matei, un motan de aproape trei ani, a fost ales cel mai frumos dintre pisicile de casă. Însă asta nu l-a ajutat să îşi găsească un stăpân. 

Toate pisicuţele au fost admirate de vizitatori care vroiau să le atingă. Dar asta le enerva pe unele. Cele jucăuşe au fost  pe placul copiilor. În rest, multă lume care vroia să facă fotografii. Atunci interveneau stăpânii care rugau să nu fie folosite bliţurile. Standurile cu mâncare şi accesorii pentru animale au fost un alt punct de atracţie al evenimentului.

Expoziţia Internaţională Felină  la care au participat 200 de exemplare s-a încheiat duminică, 4 octombrie, când a fost sărbătorită şi Ziua Internaţională a Animalelor de companie.   

Mai multe articole despre:
Bucureşti animale pisici sofisticat