MENIU

Ryan Giggs şi-a prelungit contractul cu Manchester United până în iunie 2010

Foto: http://images.teamtalk.co

Jucătorul galez al lui Manchester United, Ryan Giggs, în vârstă de 35 de ani, şi-a prelungit cu un an contractul cu formaţia engleză, până în iunie 2010, a anunţat joi site-ul oficial al formaţiei din Premier League.

Giggs va mai evolua la United până aproape de vârsta de 37 de ani, după ce a debutat la gruparea engleză în martie 1991, într-un meci contra lui Everton.

"Mă simt bine şi mă bucur mai mult decât oricând de fotbal. Echipa este una tânără, iar atmosfera din vestiar este foarte bună. Vreau să fac parte din acest grup cât mai mult şi să obţin şi mai multe succese", a afirmat Giggs.

Tehnicianul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, l-a lăudat pe Ryan Giggs pentru profesionalismul de care a dat dovadă. "Stilul său de viaţă şi dorinţa lui de a câştiga trebuie să fie un model de urmat pentru orice tânăr copil care îşi doreşte să devină fotbalist. El vrea să joace în fiecare partidă, dar înţelege că trebuie să ne folosim de experienţa lui atunci când el şi echipa au de profitat", a afirmat Ferguson.

Giggs a câştigat 10 titluri de campion cu Manchester United, patru Cupe ale Angliei, Cupa Ligii şi două Ligi ale Campionilor. În finala de anul trecut a Ligii Campionilor, când a şi marcat din penalty, Giggs l-a depăşit pe Bobby Charlton, care avea 758 de apariţii în echipă. El poate ajunge la 800 de jocuri pentru Manchester United până la finalul sezonului.
Mai multe articole despre:
Manchester United contract prelungire Ryan Giggs