MENIU

Rulmentul Braşov: Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au fost declarate libere de contract

MIHAI MARINESCU, secretar general al Federaţiei Române de Handbal
Foto: NewsIn

Criza financiară se simte tot mai acut în sportul românesc. Rulmentul Braşov este pe cale să piardă două jucătoare importante din cauza întârzierilor salariale. De marţi noapte de la ora 12, Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu sunt libere de contract. Cel mai probabil, cele două ex-handbaliste ale Rulmentului ar putea ajunge la rivala Oltchim.

Cele două jucătoare au depus memoriu la Federaţia Română de Handbal după ce nu au primit drepturile salariale în ultimele luni.

"S-a făcut adresa oficială către club prin care am anunţat că handbalistele sunt libere de contract. Ambele părţi ştiu asta. Rulmentul nu şi-a achitat restanţele salariale şi contractele nu mai sunt valabile", a afirmat Mihai Marinescu, preşedintele Comisiei de Soluţionare a Memoriilor, pentru NewsIn.

Cele două jucătoare pot fi transferate imediat de cluburile din Liga Naţională pentru că data care se va lua în considerarea este cea la care ele au depus memoriile la FRH, la sfârşitul lunii ianuarie, când încă se mai puteau face transferuri.

În cazul în care cele două handbaliste ajung la o echipă care joacă în cupele europene, ele pot evolua doar dacă în acest an nu au bifat niciun minut pentru fosta echipă în alte competiţii europene. 

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu ar putea ajunge, în urma acestei situaţii, la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă care s-a arătat interesată de cele două handbaliste. Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi, pentru NewsIn, că în cursul zilei le va contacta pe handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu şi le va face oferte.

Mai multe articole despre:
handbal Cristina Neagu Patricia Vizitiu