MENIU

Romtelecom "împinge" vânzările de jocuri originale pe consola Wii

Foto: Nintendo

Romtelecom a anunţat că lansează o ofertă prin care clienţii care se abonează la Internet pot primi gratuit o consolă de jocuri Nintendo Wii.

Directorul general al TNT Games, distribuitorul oficial al Nintendo Wii în România, Doru Răduţă, a declarat în exclusivitate pentru REALITATEA.NET că această intrare a operatorului de telefonie pe piaţa de jocuri va conduce la o creştere a vânzărilor de jocuri pentru consola Wii.

Doru Răduţă a mai adăugat că, "odată ce în România numărul de console Nintendo Wii va creşte, va creşte şi numărul celor care vor cumpăra din magazine jocuri pentru această consolă".

Un comunicat de presă al Romtelecom informează că: "În funcţie de perioada contractuală şi de tipul de abonament ales, consola de jocuri poate fi primită şi gratuit.

Romtelecom va oferi, fără costuri adiţionale, o consolă de jocuri Wii, noilor săi clienţi persoane fizice pentru abonamentele de internet broadband cu viteze de 6 Mbps în cazul contractelor pe 3 ani, de 8 Mbps pentru contractele pe 2 ani şi de 20 Mbps pentru contractele de 1 an. Pentru abonamentele cu viteze de 2 şi 4 Mbps, preţul consolei va fi redus cu până la 59% în comparaţie cu preţul de listă.
Abonamentele la internet au preţuri ce variază între 9,52 euro (TVA inclus) pe lună pentru o viteză de 2 Mbps şi 46,41 euro (TVA inclus) pentru o viteză de 20 Mbps. Oferta include activarea gratuită a serviciului şi reduceri de până la 68% pentru preţurile modem-urilor".

Oferta Romtelecom ce cuprinde abonament la Internet şi consola Wii este valabilă din 12 iunie şi până în 15 august.

Reprezentanţii Romtelecom nu au specificat însă, câte console sunt disponibile pentru oferta de abonament la Internet, şi nici nu au dorit să facă o estimare a numărului de console care vor fi distribuite gratuit în timpul acestei campanii iniţiate de către companie.

Cristina Popescu, Director Relaţii Publice Romtelecom, a declarat în exclusivitate pentru REALITATEA. NET că a operatorul de telefonie a ales să introducă în oferta pentru abonamentele la Internet consola Wii şi nu PSP, Xbox 360 sau PS3 pentru că: "Wii este lider de piaţă pe plan internaţional, atât în termeni de vânzări, cât şi ca popularitate. În plus, asigură un nivel ridicat de interacţiune pentru utilizatori".

Consola Wii va veni echipată cu pachetul de jocuri Wii Sports, iar preţul acesteia este de 250 de euro. Din acest preţ clienţii vor primi o reducere, în funcţie de tipul de abonament pentru care optează, de 23%, 59% sau 100%.

Wii este a cincea consolă de gaming produsă de Nintendo şi a fost lansată oficial în SUA pe 19 noiembrie 2006.

 

 

Mai multe articole despre:
IT Nintendo Romtelecom Wii TNT games