MENIU

România deschide un Birou de Turism în Polonia

Foto: cjvrancea.ro

Ministerul Turismului a deschis vineri un nou birou de promovare turistică a României, de această dată în capitala Poloniei. Este vorba despre cel de-al 17-lea birou de promovare turistică a ţării înfiinţat în afara graniţelor. Inaugurarea biroului are loc pe perioada desfăşurării celei de-a XVII-a editii a Târgului de turism ''Tour & Travel'' - Varţovia, 2009.

Considerat a fi cel mai mare târg de profil din Polonia,''Tour& travel'' adună participanţi din 56 de state, printre care şi România, cu un stand naţional.

Având în vedere faptul că unul dintre obiectivele strategice ale Ministerului Turismului este creşterea continuă a numărului de turişti străini, România intenţionează să atragă cât mai mulţi turişti de pe piaţa poloneză.

Biroul este amplasat în apropierea oraşului vechi, la câteva minute de Palatul Prymasowski, principal punct de atracţie turistică al Varşoviei. Biroul oferă publicului polonez informaţii utile despre produsele şi destinaţiile turistice româneşti, hărţi, broşuri şi pliante turistice.