MENIU

Rodica Mutu: Voi încerca să îl conving pe fiul meu să renunţe la naţională

Foto: NewsIn

Criticat din toate părţile pentru forma slabă pe care o are, dar mai ales pentru petrecerile la care participă, Adrian Mutu are şi suţinători, nimeni alţii decât rudele sale.

Mama lui Adrian Mutu a declarat pentru Evz că îl va sfătui pe fiul său să nu mai dea curs convocărilor la echipa naţională.

"Dacă vreţi să-l ajutaţi, trebuie să retractaţi tot ceea ce s-a scris despre el! Voi sta de vorbă cu fiul meu, pentru a-l convinge să renunţe la naţională. N-a fost doar Adi pe teren cu Serbia, au fost 11 jucători. El a ieşit la scorul de 0-3. Adi e atacant, nu apărător, ca să scoată goluri", a declarat Rodica Mutu pentru Evz.

Şi mătuşa atacantului Fiorentinei, Maria, i-a luat apărarea lui Mutu, spunând că presa este de vină pentru situaţia nepotului său.

"După ce s-a scris în presă, nu cred că mai avem nimic de spus. Ani la rând, Adrian a respectat tricoul naţionalei. Voi n-aţi făcut altceva decât să-l terfeliţi. Părinţii săi sunt supăraţi pe fiica lor, Laura, care este jurnalistă la "Libertatea»" (n.r. - ziarul care a publicat pozele cu Mutu în bar alături de cele două fete)",  a spus şi Maria, mătuşa lui Adi.