MENIU

Rihanna spune adevărul despre noaptea în care a fost bătută de Chris Brown

Foto: dailymail.co.uk
Foto: tmz.com

La nouă luni dupa ce a fost agresată de rapperul Chris Brown, Rihanna a vorbit pentru prima dată despre momentele cumplite prin care a trecut: "M-am culcat Rihanna şi m-am trezit Britney Spears!"

Într-un interviu acordat revistei Glamour, cântăreaţa a subliniat faptul că orice femeie poate fi victima violenţei domestice. "Acest lucru mi s-a întâmplat mie şi i se poate întâmpla oricărei femei".

Rihanna a recunoscut că i-a fost foarte greu să depăşească acest episod din viaţa ei, deoarece sentimentele pentru Chris erau foarte puternice, fiind "prima dragoste". Nici reacţiile din presă nu i-au fost indiferente, însă artista s-a bucurat de sprijinul familiei, al prietenilor şi al fanilor. "A fost umilitor. Fotografia nu trebuia să apară în presă. Aveam impresia că oamenii transformă totul într-o batjocură. Am fost dezamăgită să aflu că fotografia a fost postată de două femei".

În poză se puteau observa uşor tăieturile, vânătăile şi umflăturile pe care i le-a provocat Chris Brown. Incidentul a avut loc după petrecererea care preceda premiile Grammy. Atât Rihanna, cât şi Chris Brown erau invitaţi să  cânte la Grammy pe 8 februarie, dar disputa i-a împiedicat să mai apară.

Rapoartele poliţiei au scos la iveală faptul că Rihanna a dat un telefon disperat asistentei ei, apel care a fost descris de poliţişti ca venind de la "o femeie care ţipa şi plângea".

În ciuda scuzelor şi încercărilor disperate de a se împăca cu artista, Chris Brown a fost condamnat la 180 de ore în folosul comunităţii.

Brown a mai primit şi o amendă de 3000 de lire sterline şi a fost obligat să participe la un program împotriva violenţei domestice. De asemenea rapperul nu are voie să se apropie la mai mult de 100 metri de Rihanna.