MENIU

Richard Clayderman a concertat luni seară la Târgu Mureş

Foto: blogspot.com

Richard Clayderman a ajuns duminică seară, în jurul orei 21.00, la Târgu Mureş, unde a susţinut, luni, un concert de caritate la Palatul Culturii.

Potrivit organizatorului concertului, Ioan Chiorean, artistul nu a dorit nimic special. "La ora 18.00 aterizează la Cluj Napoca şi de aici mergem la Târgu Mureş. A fost în Mexic, Lituania şi de aici va merge la Osaka. A spus doar că vrea să se odihnească", a declarat Ioan Chiorean.

Cunoscutul pianist a susţinut un concert caritabil. "O parte din banii strânşi se vor duce către un copil supradotat, în vârstă de 12 ani. Elev la Liceul de Artă din Târgu-Mureş, cu talent de compozitor, micul artist va cânta în deschiderea concertului lui Clayderman, prilej cu care va primi şi o bursă în valoare de 1.000 de euro. Restul sumei se va îndrepta către copiii cu deficienţe de care se ocupă Fundaţia Alpha Transilvană", spune organizatorul.

În cadrul evenimentului a fost organizată şi o licitaţie pentru vânzarea unor lucrări de artă contemporană ale unor artişti cum ar fi Maria Berca, Manuel Pelmuş, Adi Chira, Ioan Şulea, Mariana Chira sau Ion Iancuţ.

Preţul biletelor a fost între 100 şi 300 de lei şi s-au vândut toate.

Concertul a fost difuzat şi pe un ecran uriaş în exteriorul Palatului Culturii, iar Primăria a instalat 200 de locuri pentru că târgumureşenii care nu au reuşit să îşi cumpere billet să poată vedea live concertul.

Mai multe articole despre:
concert Târgu Mureş pianist