MENIU

Ribery a lovit autocarul lui Bayern Munchen în parcarea unui hotel din Dubai

Foto: web-sportif.com

Internaţionalul francez Franck Ribery a condus autocarul lui Bayern Munchen, în care erau toţi colegii săi, dar călătoria a fost scurtă deoarece jucătorul a lovit maşina de mai multe semne de circulaţie din parcarea hotelului unde sunt cazaţi în Dubai.

Jucătorii lui Bayern aşteptau în autocar să plece de la hotel la terenul de antrenament, iar Ribery s-a urcat în locul şoferului. Acesta a vrut să facă un tur al complexului hotelier, dar a ratat manevra şi a acorşat două panouri cu indicatoare şi a lovit un stâlp de beton.

Conducerea hotelului s-a plâns la managerul general al lui Bayern, Uli Hoeness, deoarece francezul nu avea permis de conducere pentru autocar.

"A vrut să facă o glumă, s-a putut antrena normal. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, chiar el s-a speriat de accidentul produs", a afirmat antrenorul echipei, Jurgen Klinsmann.

Ribery este cunoscut pentru glumele pe care le face, iar una dintre victimele sale a fost chiar fostul căpitan al echipei Oliver Kahn, pe care a turnat o găleată de apă, iar după finala Cupei Germaniei din 2008 s-a prefăcut că vrea să fure trofeul.