MENIU

REZULTATE FINALE BAC2016. La Galaţi, înainte de contestaţie niciun elev din două licee nu a promovat

REZULTATE BAC 2016 GALATI

REZULTATE FINALE BAC 2016.  Rata de promovare la examenul de bacalaureat, înainte de contestaţii, este de peste 77% în judeţul Galaţi, fiind înregistrată o singură medie de 10.00. La două licee din judeţ niciun candidat nu a promovat examenul. Pe site-ul nostru, www.realitatea.net, am publicat, în timp real, articole cu informaţii relevante, de ultimă oră, despre rezultatele examenului de Bac 2016. Veţi putea consulta, de altfel, rezultatele BAC 2016, aşa cum au fost publicate pe site-ul edu.ro.

REZULTATE FINALE BAC 2016.  Inspectorul şcolar general al ISJ Galaţi, Mioara Enache, a declarat, marţi, că, potrivit primelor date centralizate, la prima sesiune a examenului de bacalaureat, înainte de contestaţii, la nivelul judeţului Galaţi, s-a înregistrat o rată de promovare de peste 77%, cu peste zece procente mai mare faţă de media de la nivel naţional.

Totodată, s-a înregistrat o singură medie de 10.00 la acest examen, în judeţul Galaţi, la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri din municipiul Galaţi, obţinută de Gabriela Necula.

Pe de altă parte, au fost şi două licee unde niciunul dintre candidaţi nu a promovat, fiind vorba despre liceul din localitatea gălăţeană Iveşti - unde a susţinut examenul un singur candidat - şi de Liceul particular "Magistrium” din municipiul Tecuci.

Totodată, în opt licee din judeţul Galaţi, conform datelor prezentate de inspectorul şcolar general, rata de promovare a fost sub 40%.

La examenul de bacalaureat din judeţul Galaţi, din această sesiune, s-au înscris 3.430 de candidaţi, dar numai 3.280 dintre aceştia s-au prezentat la toate probele.

Anul trecut, la Galaţi, în prima sesiune a examenului de bacalureat, înainte de contestaţii, rata de promovare a fost de 74,61%.