MENIU

Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la preşedinţia României, a ars... o bucată de carton

Foto: ecomagazin.ro

Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la preşedinţia României, a ars luni, în faţa Televiziunii Române, o bucată de carton ce îl reprezenta pe el în mărime naturală, după ce anunţase iniţial că îşi va da foc.

"Este nevoie să recurgem la astfel de gesturi pentru că posturile publice au ignorat candidatura mea", a declarat Cernea pentru Evenimentul Zilei.

Cernea a acuzat Radio România Actualităţi că a scos de pe site-ul www.politicaromanească.ro un sondaj care îl plasa pe el pe locul I în preferinţele votanţilor utilizatori de Internet. "La doar trei zile după ce am ajuns pe poziţia I în acest sondaj, postul public a decis să îl şteargă de pe Internet.... fără nici o explicaţie", i-a mai spus reporterului de la Evenimentul Zilei.

Remus Cernea este preşedintele Asociaţiei Umaniste din România şi a anunţat că va candida din partea Partidului Verde la alegerile prezidenţiale din această toamnă. Cernea a anunţat duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, că intenţionează să-şi dea foc în faţa sediului Televiziunii Române. Candidatul partidului verde s-a plâns de "o ignorare manifestă a candidaturii la alegerile prezidenţiale de către postul public de televiziune".