MENIU

Recrutarea managerilor de top aduce venituri frumoase, în ciuda crizei economice

Managerii români au ajuns să se mulţumească la sfârşit de lună cu bani mai puţini sau doar cu promisiuni. George Butunoiu recrutează manageri încă din anii '90 şi crede că românii vor putea avea din nou pretenţii de la angajatori abia peste cinci ani
Semne bune anul n-are..sau mai bine zis...În următorii cinci ani angajatorii vor avea punga foarte stransă. Managerii, obişnuiţi cu posturi de conducere bine plătite vor trăi momente dramatice.

La un an de la debutul crizei, managerii români au ajuns să se mulţumească la sfârşit de lună cu mai puţini bani sau doar cu promisiuni. Cu toate astea, head-hunter-ul George Butunoiu ştie unde să caute şi găseşte bani frumoşi pentru cine merită! După părerea lui, românii vor putea avea din nou pretenţii de la angajatori abia peste cinci ani.

În următorii cinci ani angajatorii vor avea punga foarte strânsă. Managerii, obişnuiţi cu posturi de conducere bine plătite vor trăi momente dramatice.

La REALITATEA.NET Magazin, George Butunoiu ne dezvăluie cum recrutează managerii potriviţi pentru firmele şi multinaţionalele româneşti încă din anii \'90. Head-hunter-ul e de părere că s-a întors roata şi că acum este vremea ca angajatorii să tragă sforile pe piaţa muncii.

De la începutul anului, Butunoiu a angajat patru manageri în domeniul bancar, în servicii financiare sau în industria metalurgică, contra unui comision de câte 18 mii de euro de la angajatori. Chiar dacă managerii au viaţă grea, afacerea de recrutare nu a avut mult de suferit. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 700.000 de euro anul trecut, Butunoiu estimează venituri de 500.000 de euro pentru anul 2009.

Tot la REALITATEA.NET Magazin vă prezentăm un hobby deosebit. Trenuleţele electrice, o atracţie căreia nu îi rezistă nici bărbaţii în toată firea, nu doar băieţii! Mai ales cei care n-au avut parte, la timpul potrivit, de fascinanta jucărie, investesc acum timp şi bani pentru a evada din rutina zilnică. Una dintre marile provocări pentru ei este amenajarea decorului în care se plimbă trenuleţul.

Îl veţi cunoaşte pe Bogdan Păuna, un împătimit al trenuleţelor electrice. El şi-a construit în podul casei un adevărat mini-oraş cu un traseu de cale ferată, pe care circulă apoape şapte garnituri de tren.

REALITATEA.NET Magazin, prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce în fiecare săptămână cele mai interesante ştiri de pe portalul REALITATEA.NET şi reportaje în exclusivitate.