MENIU

Realitatea TV a lansat emisiunea "Angajat la stat"

Foto: realitatea.net

Realitatea TV a lansat un nou proiect editorial prin care cei mai cunoscuţi politicieni,, care ocupă funcţii publice, vor fi puşi faţă în faţă cu cei care i-au ales şi care le plătesc salariile. În fiecare vineri, de la ora 23:05, jurnalista Oana Stancu încearcă să afle alături de invitaţii săi în ce măsură merită politicienii români să ocupe poziţiile de "Angajat la stat".

Emisiunea "Angajat la stat" a debutat pe 27 februarie la Realitatea TV. Programul va aduce în fiecare săptămână în faţa telespectatorilor câte un reprezentant al clasei politice care ocupă o funcţie publică şi care va încerca să arate care sunt motivele pentru care cere încrederea alegătorilor şi care sunt motivele pentru care merită să îşi păstreze salariul plătit din bani publici.

Fiecare ediţie a emisiunii va fi legată de un eveniment de actualitate, iar în studiourile televiziunii de ştiri vor fi prezenţi, pe lângă invitatul principal, şi alţi politicieni, dar şi analişti politici şi jurnalişti. De asemenea, telespectatorii vor putea interveni în orice moment telefonic sau prin e-mail, iar cele mai interesante mesaje vor fi transmise pe post.

Programul "Angajat la stat", realizat şi prezentat de jurnalista Oana Stancu, va fi transmis în direct în fiecare vineri, de la ora 23:05. Invitatul primei ediţii a fost  procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi.

Oana Stancu are o experienţă de peste zece ani în presă şi a scris numeroase anchete legate de afaceri derulate cu bani publici. "Am venit la Realitatea cu un proiect nou, emisiunea 'Angajat la stat', în care vom căuta să aflăm cine sunt cei care ne conduc, ce-i califică pentru funcţiile pe care le ocupă şi ce fac concret pentru noi, dincolo de luptele politice, de preocupările legate de numirea unui şef nou la 'Doi şi un sfert' sau de găsirea unei insulte cât mai usturătoare pentru adversari. E un moment important în parcursul meu profesional şi pentru că am renunţat pentru moment la presa scrisă şi, după zece ani, nu a fost deloc o decizie uşoară. Am considerat că trebuie să mă dedic cu totul televiziunii pentru a putea performa şi am convingerea că Realitatea este locul în care se poate întâmpla asta", spune Oana Stancu.

Realitatea TV este prima staţie TV de ştiri creată în România, ocupând în acest moment poziţia de lider pe nişa televiziunilor de ştiri. Realitatea TV reprezintă canalul TV care oferă informaţiile din ţară şi din lume care contează cu adevărat, precum şi analize cuprinzătoare, realizate într-o manieră obiectivă şi profesionistă.

Realitatea TV difuzează zilnic, în medie, 35 de transmisiuni în direct şi invită, în fiecare zi, peste 15 analişti, jurnalişti şi specialişti care explică telespectatorilor evenimentele zilei.

Realitatea TV face parte din trustul de presă Realitatea–Caţavencu, iar acesta mai deţine, printre altele, posturile Romantica TV şi The Money Channel, reţelele Radio Guerrilla şi Realitatea FM, agenţia de presă NewsIn şi publicaţiile "Academia Caţavencu", "Cotidianul", "Business Standard" şi "Money Express".

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv emisiune Oana Stancu