MENIU

Realitatea te priveşte: Veţi vedea cum statul, dar şi simplul cetăţean sunt furaţi cu aparatele de taxat amplasate pe masinile tip taxi

Foto: RTV

În premieră, în această seară, la Realitatea te priveşte veţi vedea cum statul, dar şi simplul cetăţean sunt furaţi cu aparatele de taxat amplasate pe masinile tip taxi.

Cu un simplu dispozitiv pe bază de quarţ, confecţionat din piesele unei banale brichete, cifrele aparatului de taxat sunt inversate sau anulate. Demonstraţia o veţi vedea, în direct, la Realitatea te priveşte. Cât pierde statul şi cum se pot proteja cetaţenii, aflaţi după ora 20.00.

"Realitatea te priveşte" este difuzată de luni până vineri, între orele 20.05 şi 21.00, şi este prezentată de Andreea Creţulescu.

Telespectatorii Realitatea TV pot participa activ la "Realitatea te priveşte" prin intermediul numărului de telefon 021.9409, tarif normal, unde pot pune întrebări, îşi pot exprima opiniile cu privire la subiectele discutate de Andreea Creţulescu şi de invitaţii săi sau pot face sesizări despre evenimente observate de ei.

 

Mai multe articole despre:
taxi Andreea Creţulescu Realitatea te priveşte