MENIU

REALITATEA pe NET: Deţinuţii unei închisori din Filipine îi aduc un omagiu lui Michael Jackson

Foto: kniazeu.by.ru
Deţinuţii au fost antrenaţi de coregrafi profesionişti

Deţinuţii închisorii Cebu, din Filipine, dansează din nou în memoria lui Michael Jackson. După ce luna trecută au realizat o coregrafie pe We are the world, de data aceasta cei 1500 de dansatori, atât femei, cât şi bărbaţi, au ales o melodie mai ritmată a regelui muzicii pop.

Este vorba despre celebra piesă Dangerous. Deţinuţii au fost antrenaţi de coregrafi profesionişti şi au avut drept spectatori gardienii închisorii şi… peste jumătate de milioane de internauţi, pe Youtube.

Un american şi-a riscat viaţa. S-a aruncat, cu caiacul, de la mare înălţime. Tyler Bradt a sărit, de la aproape 60 de metri, în apele învolburate ale cascadei Palousse, din Washington. Totul nu a durat mai mult de patru secunde. În urma săriturii, bărbatul s-a ales numai cu o mână luxată.

Rubrica REALITATEA pe NET, realizată de REALITATEA.NET şi prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce de luni până vineri, în jurnalul de la ora 23:00 al Realităţii TV, câteva dintre cele mai populare şi interesante subiecte ale zilei de pe Internet.

Mai multe găsiţi pe portalul REALITATEA.NET.