MENIU

REALITATEA.NET lansează Newsline - un pachet complet de servicii pentru acces permanent la ştirile portalului

Foto: REALITATEA.NET

Newsline, cel mai nou serviciu de informare iniţiat de REALITATEA.NET, pune la dispoziţia utilizatorilor de internet o serie de instrumente customizabile care permit livrarea de ştiri în timp real, direct pe e-mail, în feed reader, pe website-ul sau blogul personal, şi chiar pe desktop-ul calculatorului.

Newsline Realitatea.NET se adresează atât utilizatorilor simpli, bloggerilor, cât şi reprezentanţilor de companii sau de website-uri afiliate.

În ceea ce priveşte persoanele fizice, acestea pot primi ştirile din domeniile care le interesează direct pe e-mail - optând pentru servicii precum "Realitatea.Net RSS Feed", "Realitatea.NET Newsletter" sau "Realitatea.NET E-mail Alerts", într-un feed reader de tipul Google Reader, MyYahoo sau Bloglines, prin intermediul instrumentului "Realitatea.Net RSS Feed" şi chiar pe desktop-ul computerului cu ajutorul aplicaţiei "Realitatea.NET Desktop Widget".

Mai mult decât atât, deţinătorii de website-uri sau bloguri care doresc să-şi menţină audienţa conectată în fiecare clipă la fluxul evenimentelor au posibilitatea de a posta ştirile REALITATEA.NET simultan cu publicarea lor pe site.

Astfel, aceştia pot prelua pe site-urile lor ştirile de tip "Breaking News" şi "News Alert" cu ajutorul aplicaţiei "Realitatea.NET Breaking News Bar" ce afişează informaţiile în partea de jos a ecranului şi poate fi închisă în orice moment de către cititor. Un al set de servicii la care persoanele juridice pot apela este "Realitatea.NET News Widgets" cu sau fără flux video integrat. "Text Widget", "Text & Video Widget", "News Crawl Widget" şi "Video News Widget" pot fi amplasate oriunde în site sau pe blog prin inserarea unui cod furnizat la cerere. Conţinutul furnizat de aceste servicii poate fi customizat în funcţie de profilul website-ului sau blogului în cauză.

Serviciile Realitatea.NET Newsline sunt gratuite pentru persoanele fizice. În schimb, pentru preluarea fluxului de ştiri sau a conţinutului video de către site‐uri ce aparţin unor companii sau persoane juridice, este nevoie de acordul F5 care se poate obţine trimiţând un e-mail la adresa newsline@f5web.ro.

REALITATEA.NET este cel mai important produs din portofliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, şi liderul website-urilor de ştiri din România, conform SATI.
Mai multe articole despre:
realitatea.net produs F5