MENIU

Realitatea.NET îşi menţine poziţia de lider în topul celor mai accesate website-uri de quality news din România

Foto: realitatea.net

Realitatea.NET conduce în clasamentul site-urilor de quality news, consecutiv, în a treia săptămână a lunii ianuarie, şi înregistrează, conform SATI, 335.286 de clienţi unici, 5.088.215 de afişări şi 829.499 de vizite.

După ce, în decembrie 2008, a preluat leadership-ul absolut al site-urilor de ştiri de calitate din România, Realitatea.NET reuşeşte, în primele trei săptămâni din ianuarie să-şi consolideze poziţia.

Astfel, conform datelor SATI din ultima săptămână (19 - 25 ianuarie), website-ul se află la o distanţă de peste 33.000 de clienţi unici şi mai mult de 1,7 milioane de afişări faţă de ocupantul locului secund, Hotnews.ro.

De asemenea, Realitatea.NET are în această perioadă cu aproximativ 46.000 mai mulţi vizitatori unici, respectiv cu aproape 540.000 mai multe pagini citite (afişări) faţă de Evz.ro – poziţionat pe locul al treilea.

Mai mult decât atât, săptămâna trecută (19 - 25 ianuarie), Cotidianul.ro, cel de-al doilea produs F5 aflat în topul primelor 10 site-uri de quality news, realizează împreună cu liderul – Realitatea.NET, o audienţă cumulată de 612.000 de vizitatori unici, respectiv o sumă totală de aproximativ 6,63 milioane de afişări.

Realitatea.NET şi Cotidianul.ro sunt incluse în portofoliul F5 - divizia de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.
Mai multe articole despre:
site top lider realitatea.net F5