MENIU

Real Madrid s-a împrumutat 70 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo

Foto: as.com

Clubul spaniol Real Madrid a obţinut un împrumut de 70 de milioane de euro de la Banca Santander, bani pe care vrea să-i folosească la vară pentru achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo, potrivit ediţiei online a cotidianului AS.

Respectiva bancă este una dintre cele mai importante din Europa şi sponsor al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes şi a competiţiei Copa Libertadores. Potrivit unei surse, banca a aprobat deja împrumutul de 70 de milioane de euro către Real Madrid, care va păstra banii până la vară, când vrea să-l cumpere pe portughezul de la Manchester United.

Gruparea spaniolă a obţinut suma maximă de bani, dar va trebui să mai adauge, deoarece preţul jucătorului este de peste 100 de milioane de euro.

Tehncianul Sir Alex Ferguson este de acord să-l lasă pe Ronaldo să se transfere dacă grupările se înţeleg asupra sumei, în timp ce jucătorul a afirmat de mai multe ori că visul său este să evolueze la Real Madrid.

Presa spaniolă scrie că Ronaldo a semnat o înţelegere cu Ferguson la Lisabona, în luna august a anului trecut, în care se stipulează că jucătorul poate pleca în iunie 2009 în cazul în care apare o ofertă bună. Manchester a inclus mai multe clauze în contract, iar una dintre ele prevede că înţelegerea poate să fie anulată unilateral dacă detaliile ajung să fie publicate de presă iar formaţia de pe Old Trafford este afectată.
Mai multe articole despre:
Real Madrid Manchester United Cristiano Ronaldo