MENIU

Răzvan Vintilescu: Reţeaua secretă de intelectuali care practică sexul în grup şi reţeaua publică de ziarişti care practică prostia colectivă

Foto: vintilescu.blog.cotidianul.ro

De departe, este cel mai aberant titlu pe care l-am întâlnit până acum. În CanCan: “Reporterii CanCan s-au infiltrat într-o reţea secretă de intelectuali care practică sexul în grup: SEX îN GRUP CU COANA CHIRIŢA”. În primul rând pt că sintagma “reţea secretă de intectuali” este similară cu “conspiraţia iudeo-masonică”. Apoi, pt că ideea unor “intelectuali” care se organizează “în secret” pt a face ceva care nu este ilegal reprezint o altă glumă proastă. Cea mai tare parte din articol este însă atunci cand afli că “reţeaua” este formată din doi actori, iar secretul este justificat de faptul că ei caută parteneri apelând la mica publicitate, pe internet, arătându-şi chipul.

În acelaşi stil ar putea fi publicate “bombe de presă” intitulate: “Academicienii care practică sinuciderea în grup” (despre 3,4 academicieni care fumează câte un pachet de ţigări pe zi), “Reţeaua ilegaliştilor din Guvern” (despre miniştrii cu amenzi de circulaţie), “Păcătoşii din spitale” (despre medicii care nu ţin post) sau “Bolnavii din presă” (despre ziariştii care au răcit iarna trecută).

 

Citeşte mai mult 

Mai multe articole despre:
ziarişti sex intelectuali grup sex în grup