MENIU

Răzvan Lucescu nu are milă de Rapid: Putem specula situaţia lor dificilă

Foto: NewsIn

FC Braşov întâlneşte, sâmbătă, în deplasare, pe Rapid, în etapa a 25-a a Ligii I, iar antrenorul formaţiei de sub Tâmpa, Răzvan Lucescu, va reveni pentru prima oară în Giuleşti după despărţirea de gruparea "alb-vişinie", cu care a ajuns în 2006 în sferturile Cupei UEFA.

Deşi admite că la Rapid a realizat cele mai frumoase performanţe ca antrenor, Lucescu junior nu se lasă pradă sentimentelor, ci vrea să profite de situaţia dificilă a fostei sale echipe, care în ultimele trei etape a câştigat doar un punct în nouă posibile şi care, în 11 zile a fost învinsă de două ori de rivala Dinamo, atât în campionat (3-0), cât şi în Cupa României (4-2).

"Avem încredere şi vom pregăti meciul aşa cum trebuie, mai ales că Rapid trece printr-un moment neplăcut. Această serie negativă de rezultate poate duce echipa într-o stare de lipsă de încredere, iar noi am putea specula. Suntem outsideri în acest joc, iar presiunea va fi mai mare pe Rapid. Ei vor evolua cu o mare ambiţie pentru a şterge ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri", a comentat Răzvan Lucescu.

"Mă întorc în Giuleşti cu respect pentru oamenii cu care am colaborat acolo, dar şi cu dorinţa ca FC Braşov să facă un joc bun şi să câştige. Jucătiorii care au evoluat şi la Rapid nu trebuie să demonstreze nimic şi în niciun caz nu vor juca având gândul la răzbunare, ci la victorie", a adăugat tehnicianul.

În meciul cu Rapid la FC Braşov nu vor evolua Romeo Surdu, suspendat, şi Mugurel Buga, accidentat, iar Ezequias şi Cristescu sunt incerţi.

Meciul Rapid - FC Braşov, din etapa a 25-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid Răzvan Lucescu FC Braşov Etapa a 25-a