MENIU

Rapid - Ultimatum pentru Bozovic

Foto: NewsIn

FC Rapid i-a dat un ultimatum internaţionalului muntenegrean Vladimir Bozovic, plecat de la echipă în urmă cu aproximativ o lună, din cauză că a fost evacuat din apartamentul în care locuia după ce clubul nu mai achitase chiria de patru luni.

Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, că dacă Bozovic nu va reveni luni la echipă, clubul clubul va depune memoriu pentru suspendarea lui.

"Am vorbit cu el şi luni este ultimul termen. Dacă nu se prezintă, depunem memoriu să fie suspendat. Astăzi am depus un memoriu la federaţia din Serbia, să ne spună dacă acel impresar (n.r. - Zvonko Milojkovic) are sau nu licenţă FIFA şi dacă a depus acel contract cu Bozovic. Noi am depus toate documentele ca Bozovici să îşi ia viza. Dacă luni nu se va prezenta, vom cere suspendarea lui. El este jucător absent nemotivat, dar i-am virat banii tocmai ca să înţeleagă că este prost sfătuit", a explicat Grigore Sichitiu.

Oficialii giuleşteni au încercat în mai multe rânduri să-l convingă pe fundaşul muntenegrean să revină la antrenamente, dar jucătorul este decis să-şi încheie socotelile cu Rapid.

Sichitiu l-a felicitat pe antrenorul Mircea Lucescu pentru câştigarea Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk şi şi-a exprimat speranţa că echipa ucraineană va câştiga şi Supercupa Europei în faţa Barcelonei, pe care o vede câştigătoare a Ligii Campionilor. Oficialul rapidist a menţionat că Rapid ar putea disputa un amical cu Şahtior Doneţk în timpul pregătirii de vară, dar a vorbit şi despre noul selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu: "Sunt convins că Răzvan le va da mai multe şanse de a juca fotbaliştilor din campionatul intern. Am speranţa că el va deschide poarta pentru aceştia şi va revitaliza fotbalul românesc".

Antrenorul rapidist Viorel Hizo a dezminţit informaţiile potrivit cărora nu l-ar mai dori la echipă pe Joao Paulo Andrade. "Mi-l doresc pe Joao Paulo Andrade şi vreau să rămână şi în sezonul viitor. Nu este un jucător bun, este foarte bun şi ar fi o pierdere foarte mare pentru noi plecarea sa", a spus Hizo.