MENIU

Rafael Benitez a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Liverpool

Foto: http://www.smh.com.au

Tehnicianul spaniol Rafael Benitez nu a acceptat oferta de prelungire a angajamentului cu FC Liverpool, scadent în iunie 2010, deoarece doreşte să "aibă mai multă putere de decizie" în problemele de natură fotbalistică, informează AFP.

"Proprietarii clubului cred că deciziile manageriale trebuie să fie tot timpul supervizate de directorul executiv. Dar eu ştiu că depind numai de rezultate şi de raportul pe care îl am cu fanii. Ei sunt cei mai buni jucători pe care îi voi avea", a declarat, vineri, Benitez, care a preluat gruparea de pe Anfield Road în vara lui 2004, iar un an mai târziu a câştigat Liga Campionilor.

Fostul antrenor al Valenciei a precizat că banii nu reprezintă o problemă în cazul în care va semna o nouă înţelegere cu actuala sa echipă.

FC Liverpool, care ultima dată a câştigat campionatul în ediţia 1989-1990, este liderul la zi din Premier League, unde după 20 de etape a acumulat 46 de puncte, cu două mai mult decât rivala Manchester United, care are însă un meci mai puţin disputat.
Mai multe articole despre:
Liverpool contract prelungire Rafael Benitez