MENIU

Radu Voina: "Meciul s-a pierdut în atac"

Foto: NewsIn

Radu Voina, antrenorul Oltchimului, a recunoscut la finalul semifinalei cu Viborg, scor 28-34, că danezele au meritat victoria. Voina a declarat că echipa sa a evoluat slab şi că meciul s-a pierdut mai ales datorită evoluţiei compartimentului ofensiv.

"Cred că valoarea şi-a spus cuvântul, au fost mult peste noi, chiar dacă au jucat aşa cum ne-am aşteptat. Ne-au dat 11 goluri pe contraatac. Handbalul e frumos când e jucat simplu, aşa cum a jucat Viborg. Victoria lor a fost meritată, din partea noastră a fost un meci slab, chiar dacă pe alocuri am dat senzaţia că ne putem apropia, cred că greşelile individulale au fost multe şi la acest nivel nu se iartă. Cred că a fost o presiune mare, dar care nu s-a transformat în ceva bun. Doar Luminiţa a mai jucat la acest nivel, restul nu s-au adaptat la presiune. Din nefericire, plumbul a fost în picioarele nostre. Niciodată un meci nu seamănă cu altul, de ce să nu visăm? La Viborg vom juca fără presiune. Cred că meciul s-a pierdut în atac, am jucat foarte slab acolo, de fapt a fost slab în toate compartimentele. Cristina Vărzaru a jucat foarte bine, o felicit, şi sper să-şi aducă aportul şi la echipa naţională. Ea este selecţionată, o aştept să joace pentru naţionala României", a declarat Radu Voina, la Sport.ro.

Formaţia feminină de handbal Oltchim a pierdut, duminică, pe teren propriu, în faţa grupării daneze Viborg, scor 28-34 (11-16), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor. Returul se va disputa în Danemarca, pe 18 aprilie, de la ora 15.00.

Mai multe articole despre:
handbal Radu Voina Oltchim Viborg