MENIU

Radu Stroe a fost ales în funcţia de secretar general al PNL

R. Stroe: Prin multă muncă, seriozitate şi corectitudine sper să facem astfel încât să începem să lucrăm ca la Guvern, cu legile şi regulamentele în mână
Foto: gandul.info

Conducerea PNL l-a desemnat, luni, pe Radu Stroe, în funcţia de secretar general al PNL. Potrivit lui Crin Antonescu, acesta este un veteran în rândul naţional-liberalilor, a fost de două ori secretar general al Guvernului şi preşedinte al Comisiei de supraveghere a SRI din Senatul României în legislatura trecută.

"E un om cu toată experienţa şi susţinerea, aşa cum a dovedit votul de astăzi, şi din partea mea ca preşedinte, şi din partea delegaţiei permanente pentru a prelua această activitate dificilă", a declarat Crin Antonescu. Potrivit preşedintelui PNL, aceasta a fost cea mai importantă decizie pe care au trebuit să o ia.

"Îi asigur pe membrii PNL că, prin multă muncă, seriozitate şi corectitudine, sper, mai ales în acest an electoral, cât şi după acesta, să facem astfel încât Secretariatul General al PNL să fie o instituţie, să începem să lucrăm ca la Guvern, cu legile şi regulamentele în mână, felicitându-i pe cei care fac treabă, sancţionându-i pe cei care nu fac treabă, pentru că numai transformând partidul în instiuţie putem spera într-un viitor mai bun politic şi pentru PNL, şi pentru ţară", a declarat Radu Stroe.

Potrivit acestuia, "există mai multe propuneri sau solicitări în legătură cu secretarii generali adjuncţi, dar deocamdată nu am antamat această chestiune".

Stroe a mai precizat că va avea loc o discuţie, împreună cu preşedintele partidului, atât pe tema secretarilor generali adjuncţi, cât şi pe tema secretarilor de zonă.

Delegaţia Permanentă a PNL l-a validat, luni, pe Radu Stroe ca secretar general al partidului cu 140 de voturi "pentru", 11 voturi "contra" şi şapte abţineri, acesta obţinând funcţia la propunerea preşedintelui Crin Antonescu.