MENIU

Radu Mazăre: Şcoala de samba adusă de mine din Brazilia mă costă 350.000 de euro

Radu Mazăre: Şcoala de samba costă 350.000 de euro
Foto: rtv

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a dezvăluit suma pe care a plătit-o şcolii de samba din Brazilia pentru tot sezonul estival.

"Şcoala de samba adusă de mine din Brazilia mă costă 350.000 de euro pentru două luni, cu transport, casă, masă şi 5-6 spectacole pe săptămână. Faţă de suma plătită de Ridzi pentru nişte scânduri, investiţia mea este pentru a aduce turişti în Mamaia, pentru că, şi acum pe timp de criză, Mamaia stă bine la capitolul turism faţă de Grecia sau Egipt", a declarat vineri Radu Mazăre.

În schimb, primarul Constanţei nu a vrut să dezvăluie cu cât a participat bugetul local la aducerea şcolii de samba, în condiţiile în care profesorii din Constanţa nu au mai primit în acest an prime de vacanţă. Însă Radu Mazăre a găsit explicaţii.

"Noi în Constanţa nu avem o tradiţie muncitorească. Nu au existat şi nu vor exista fabrici. Dacă nu am investi în turism, dacă nu am avea turism, bugetul Constanţei ar fi redus la jumătate. Oamenii din Constanţa nu vor pierde, pentru că spectacolele vor aduce mulţi turişti", a explicat Radu Mazăre.

Mai multe articole despre:
buget Constanţa euro Mamaia samba Radu Mazăre