MENIU

Radu Berceanu: Dacă Constantin Iancu nu-şi dă demisia, va fi demis de către ministrul Agriculturii

Foto: NewsIn
Radu Berceanu: Constantin Iancu dacă nu îşi va da demisia, va fi demis de către ministrul Agriculturii

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a revenit marţi cu noi precizări despre cazul lui Constantin Iancu. Acesta a declarat că dacă Iancu nu-şi va prezenta demisia, atunci i se va solicita ministrului Agriculturii să-l demită.

"Eu ştiu că a făcut o declaraţie scrisă în sensul demisiei sale şi că trebuie să ajungă la minister să şi-o depună. Dacă nu a făcut-o şi încearcă să meargă pe calea aceasta, cred că o să vorbim cu ministrul Agriculturii să-l demită", a afirmat Radu Berceanu.

Potrivit lui Berceanu, situaţia lui Iancu va fi pusă în discuţie în cadrul unei şedinţe a organizaţiei judeţene, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Constantin Iancu, democrat liberalul acuzat de lipsire de libertate, şantaj şi alte violenţe, s-a răzgândit! Nu a mai venit la ministerul Agriculturii pentru a-şi depune demisia, aşa cum anunţase. Pentru şefii săi de la partid, cazul este închis.

În ciuda dosarelor sale şi a controverselor care au planat asupra sa, Iancu a candidat din partea PD-L Dolj pentru Parlament şi doar redistribuirea voturilor l-a împiedicat să nu ajungă senator, iar de la PD-L, partidul din care face parte de doar un an, nu a primit nicio sancţiune.