MENIU

Radu Berceanu către Dragnea: Este de preferat să ţi se spună "tâmpit", decât "prostănac"

Foto: gandul.info

E de preferat să-ţi spună "tâmpit" un duşman, decât să-ţi spună "prostănac" toţi colegii. Nu este un nou proverb românesc, ci replica lui Radu Berceanu la eticheta pe care i-a pus-o vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, potrivit Gândul.

"Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai să-mi arătaţi şi mie!", spunea, săptămâna trecută, Liviu Dragnea.

Afirmaţia nu l-a lăsat fără replică pe Berceanu, care a răspuns atacului pesedistului. În opinia ministrului Transporturilor, Dragnea "n-a fost în stare să stea nici măcar patru zile ministru, însă acum vrea să fie secretar general", potrivit Gândul.

Radu Berceanu a ironizat şi îndemnul la atac al liderului PSD Mircea Geoană, care a afirmat, în cadrul aceleiaşi şedinţe a Comitetului Executiv al PSD: "Daţi, mă, în ei, că sunt vraişte la chestia asta!"

"Alţii, tot aşa, pe acolo se înfoaie şi sunt mai cocoşi. Geoană îi roagă frumos 'Daţi, mă, în ei că mă ajutaţi pe mine, că eu nu prea am o stare foarte hotărâtă!'. Deci eu nu cred că trebuie să fie ceva care să fie luat în serios. M-a şi distrat", a afirmat, ironic, Radu Berceanu.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD Radu Berceanu Liviu Dragnea