MENIU

Rada: "Am mari dubii la faza din care Urziceniul a marcat"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, sâmbătă, că este dezamăgit că jucătorii săi nu au reuşit să obţină victoria contra Unirii Urziceni şi crede că erorile de arbitraj ale lui Augustus Constantin nu au fost intenţionate.

"Am venit să câştigăm, dar nu am reuşit. În 10 jucători a fost foarte greu. Am mari dubii la faza din care Urziceniul a marcat. Se pare că arbitrul a greşit, am pierdut două puncte preţioase, îmi place să cred că arbitrul a greşit omeneşte", a spus Marian Rada.

Directorul tehnic al Rapidului, Nae Manea, s-a arătat mulţumit de rezultatul final: "Ne-am dorit să câştigăm şi am fost foarte aproape de o victorie. Am văzut o altă atitudine la jucători după înfrângerile cu Timişoara şi Dinamo. Am discutat cu Augustus Constantin, pe care nu îl acuz că ar fi ţinut cu o echipă sau alta. Îl ştiu ca fiind un arbitru corect, i-am cerut explicaţii în legătură cu eliminarea lui Spadacio. Este un punct meritat şi muncit. I-am promis lui Mihai Stoica înaintea meciului că voi sta cuminte pe bancă şi aşa am făcut".

Căpitanul grupării de sub podul Grant, Vasile Maftei, a acuzat modul în care Augustus Constantin a condus jocul: "Nu e un rezultat echitabil. Augustus le-a dat 30-40 de lovituri libere din preajma careului, iar noi acasă de abia primim una pe meci. La 1-1, nu mai avea rost să atacăm, pentru că aveam şi un om în minus. E ciudat cum dau arbitrii recital cu noi, parcă jucăm în bătaia vântului. Este un campionat disputat, dar arbitrii greşesc des. Nu avem noroc precum Dinamo, cu erori în favoarea noastră".

Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Rapid, care câştigă astfel primul punct după două etape în care a înregistrat două înfrângeri. După golul egalizator al Unirii Urziceni, marcat de Bilaşco, jucătorii rapidişti au dat semne că vor să iasă de pe teren, dar s-au răzgândit în cele din urmă, continuând jocul. Feroviarii au contestat faza din care s-a acordat lovitura liberă premergătoare golului şi eliminarea lui Spadacio.
Mai multe articole despre:
Rapid Unirea Urziceni Marian Rada