MENIU

PSD va avea echipe comune de campanie cu PC şi în centru şi în filiale

Foto: Realitatea TV

PSD va avea echipe comune de campanie cu PC şi în centru şi în filiale, a anunţat preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a mai declarat că formaţiunile vor face şi o listă de personalităţi din afara politicului, pe care vor încerca să le coopteze pentru "efortul" electoral din toamnă.

"Am stabilit ca la nivelul fiecărui judeţ să lucrăm în comun pentru echipele de campanie. Acest lucru va fi comunicat ca instrucţiuni clare de la centru în următoarele zile. (...) De asemenea, am solicitat să ne îndreptăm şi către profesionişti din afara sferei politice. În acest moment, ţara are nevoie de soluţii pe care nu doar politicul le poate furniza. De aceea, vom stabili şi listă comună de personalităţi, de specialişti în diverse domenii, care să ni se alăture în acest efort important", a declarat liderul PSD, după o întâlnire cu reprezentanţii PC. Geoană a mai spus că PC va furniza staff-ului său de campanie în vederea redactării ofertei electorale expertiză pe probleme macro-economice şi legate de întreprinderile mici şi mijlocii.

La rândul său, Daniela Popa, preşedintele PC, a anunţat că în a doua parte a lunii septembrie se va organiza o reuniune a liderilor de filiale de la PSD şi PC, un congres al fiecărei formaţiuni şi apoi un congres comun pentru lansarea candidatului comun la alegerile prezidenţiale.

Liderii PSD şi PC au avut marţi o şedinţă a Delegaţiei Permanente a Alianţei. La această întâlnire, PSD a fost reprezentat de Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea, iar PC de Daniela Popa, Dan Voiculescu, Codruţ Şereş, Bogdan Ciucă.

Mai multe articole despre:
alegeri Mircea Geoană PSD campanie şedinţă PC