MENIU

PSD Timiş dă pizza expirată de pomană... electorală

Foto: planetark.org

În plină perioadă a pomenilor electorale, directorul de campanie al PSD Timiş, fostul secretar de stat cu pădurile, Adam Crăciunescu, s-a gândit că e bine sa-i răsplătească pe amărâţii din organizaţiile teritoriale cu pizza... expirată!

Faptele stau în felul următor, scriu jurnaliştii de la . Pe data de 25 octombrie a.c., într-un depozit frigorific din comuna Dumbrăviţa, localitate aflată chiar în buza Timişoarei, a fost descărcat un TIR din Germania, plin cu pizza semipreparată.

Termenul de valabilitate înscris pe cutiile prăduite din fostul RDG a fost de 4 octombrie. Adică, pizza congelată expirase cu trei săptămâni înainte de operaţiunea de descărcare.

În zilele următoare, cutiile cu pizza au ajuns în mai multe organizaţii locale ale PSD Timiş şi, ulterior, la diverşi cetăţeni cu probleme sociale.

În momentul în care mai mulţi şoşonari au acuzat stări de greaţă şi de vomă, Adam Crăciunescu a tras repede un certificat de prelungire a datei valabilităţii, sfidând legile fizice ale bietului produs.

Cu siguranţă, aceleaşi stări de beatitudine îi vor încerca pe consumatorii de pizza si pe 22 noiembrie, când li se va reaminti că trebuie sa voteze cu Mircea Geoană.

Precizăm că mâna dreaptă în Timiş a lui Ilie Sârbu, pădurarul Adam Crăciunescu, este expert în probleme sanitar-veterinare.

Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD mită pizza