MENIU

Protecţia Consumatorilor Vaslui a închis un fast-food unde se comercializa şaorma cu viermi

FOTO: katami-food.ro

Comisarii Protecţiei Consumatorilor Vaslui au închis temporar un fast-food şi au amendat societatea cu 12.000 de lei, după ce au descoperit carne cu viermi care era folosită pentru prepararea şaormei.

Potrivit directorului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Vaslui, Dan Cain, carnea cu viermi se afla chiar pe tija metalică a aparatului unde se prepara şaorma. 

"Este inadmisibil ca la prepararea shaormei să fie folosită carne de câteva zile, în care mişună viermii. Mai mult, cei care administrează unitatea nu ştiau nimic, ba chiar s-au arătat surprinşi de ceea ce au descoperit comisarii. În urma controlului efectuat în bucătăria societăţii unde se preparau gustări şi diverse mâncăruri la comanda clienţilor era o mizerie de nedescris, iar frigiderul era plin cu resturi de mâncare depozitate alături de alimentele bune, pe care probabil le refoloseau", a declarat joi, directorul CJPC Vaslui, Dan Cain.

Unitatea a fost amendată cu 12.000 lei, pentru utilizarea de produse care afectează sănătatea populaţiei, pentru depozitarea alimentelor alături de alte resturi alimentare şi pentru faptul că spaţiul unde se prepara mâncarea nu a fost autorizat sanitar.

 

Mai multe articole despre:
Vaslui fast-food viermi şaorma