MENIU

Procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO au descins în cluburile bucureştene

Procurorii şi poliţiştii de la crimă organizată au făcut opt percheziţii
foto: RTV

Douăzeci de tineri care aduceau droguri din Spania, Italia, Olanda şi Germania şi le vindeau în localurile din cartierul Floreasca au fost prinşi în flagrant delict. Au urmat percheziţii în locuinţele lor, de unde oamenii legii au confiscat patru tipuri de droguri. Tinerii au încercat să îi intimideze pe poliţişti cu relaţiile pe care le au părinţii lor.

Cluburile cele mai renumite din nordul Bucurestiului, frecventate de floarea oamenilor de afaceri şi a oamenilor politici au fost luate miercuri noapte la bani mărunţi.

Tinerii din aceste cluburi, care vindeau LSD, cocaină, haşiş, amfetamină şi alte tipuri de drog au fost filaţi timp de mai multe luni. Operaţiunea Cocktail a fost declanşată în urmă cu două zile, când 20 dintre cei suspectaţi au fost prinşi în flagrant delict.

La percheziţiile de la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au găsit şi confiscat droguri, cântare electronice, mii de lei şi cartele telefonice. Tinerii sunt acuzaţi de trafic de droguri şi riscă cel puţin cinci ani de închisoare. 

Mai multe articole despre:
Bucureşti DIICOT cluburi percheziţii BCCO