MENIU

Procurorii DIICOT au anihilat o grupare care distribuia heroină în sectoarele 4 şi 5 din Capitală

Foto: gandul.info

Procurorii din cadrul DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti– Serviciul Antidrog, au prins, miercuri, 29 aprilie, o grupare organizată care distribuia heroină şi metadonă în sectoarele 4 şi 5 din Capitală.

Potrivit unui comunicat remis, joi, agenţiei NewsIn, în cauză sunt cercetate 12 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de "trafic de droguri de mare risc", "constituirea unui grup infracţional organizat" şi "deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu".

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reţinerea a 10 inculpaţi şi sesizarea Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

"Timp de aproximativ cinci luni, au fost efectuate investigaţii, rezultând  faptul că reţeaua de narcotraficanţi a vândut cantităţi importante de heroină (de ordinul kilogramelor) pe piaţa de consum din zonele unde acţionau", se arată în comunicatul DIICOT.

În data de 29 aprilie 2009 au fost efectuate 10 percheziţii simultane la domiciliile şi reşedinţele suspecţilor, situate pe raza Municipiului Bucureşti, cu această ocazie fiind găsite şi ridicate pentru cercetări aproximativ 10 grame de heroină, 66 comprimate metadonă, 4 telefoane mobile şi 11 cartele SIM, 266 lei, bani proveniţi din traficul de droguri, şi materiale folosite la ambalarea şi consumul drogurilor.

Mai multe articole despre:
trafic arest DIICOT droguri