MENIU

Prinţul Paul de România şi Principesa Lia au vizitat târgul V for Vintage - VEZI VIDEO ŞI FOTO

Foto: tabu.ro
Foto: tabu.ro
Foto: tabu.ro
Foto: tabu.ro
Este pentru prima oară când Prinţul Paul de România şi Principesa Lia participă la un târg vintage

Prinţul Paul de România şi Principesa Lia au vizitat sâmbătă târgul V for Vintage, care a scos din lada de zeste cele mai interesante creaţii ale designerilor autohtoni şi internaţionali.

Potrivit tabu.ro, este pentru prima oară când Prinţul Paul de România şi Principesa Lia participă la un astfel de eveniment. Pentru că la V for Vintage dress code-ul este "Hat on", Principesa Lia a purtat o pălărie Pierre Cardin, moştenire de familie.

Organizatorii târgului, aflat la cea de-a doua ediţie, au propus semi-ironic, tema: Vintage Fashion Icons. Ironic, pentru că declinul financiar nu prea ştie pasul dansului sincron cu divele modei.  VEZI VIDEO

Semi- pentru că simbolurile modei devin, astfel, uşor de însuşit, fără nevoia de a vinde vaca din curte sau cioara de pe gard.  

Într-un cadru care amintea de vremurile de altădată, pasionaţii de modă vintage, curioşi şi creativi au deschis cuferele creatorilor de modă vintage şi au ales la preţuri atractive haine, accesorii sau cărţi cu praf de amintire.