MENIU

Prinţul Harry, nevoit să alerge gol puşcă pe o pista de aterizare

Foto: nypost.com

Prinţul Harry, care a început în luna ianuarie antrenamentul pentru obţinerea licenţei de pilot de elicoptere, urmează să îşi primească "botezul". Pentru a-şi primi "aripile", Harry este nevoit să alerge gol puşcă pe o pistă de aterizare.

Sarcina nu este deloc uşoară pentru Harry. Pista are o lungime considerabilă, iar, în această perioadă a anului, este foarte frig.

Nici fratele său mai mare, Prinţul William care, de asemenea, urmează cursul de formare profesională, nu este scutit de poruncile colegilor. William va bea bere dintr-o toaletă cu ajutorul unui pai, în timp ce colegii îi vor turna în cap, mai multe găleţi de apă foarte rece.

"Nimeni nu este obligat să facă aşa ceva. Însă, nimeni până acum nu a refuzat "botezul". Sunt sigur ca William abia aşteaptă să demonstreze că este de încredere", a declarat pentru thesun.co.uk, o sursă din cadrul Royal Air Force.

"Harry şi William nu vor beneficia de tratament preferenţial în timpul acestui curs de pilotaj, care va dura între 18 şi 20 de luni", au declarat comandanţii militari.

Mai multe articole despre:
prinţul William Prinţul Harry