MENIU

Primarul Slatinei a fost huiduit şi înjurat de mai mulţi simpatizanţi PSD

Forţe de ordine

Scandal în ultima seară a campaniei electorale la Slatina. Primarul oraşului a fost huiduit şi înjurat de un grup de simpatizanţi PSD, la ieşirea din sediul unei televiziuni locale. Aceştia erau revoltaţi de modul în care s-a desfăşurat o emisiune electorală. Doar intervenţia forţelor de ordine a făcut ca Darius Vâlcov să ajungă în siguranţă la maşină.

Un post local de televiziune din Slatina i-a invitat pe reprezentanţii judeţeni ai PSD şi PD-L la o confruntare. Ion Toma, liderul local al social democraţilor nu a putut merge şi a trimis purtătorul de cuvânt în locul său. Acesta spune că nu a fost lăsat să participe la dezbatere.

\"Ne-a spus foarte clar seful poliţiei comunitare că a primit ordin. Le-a spus că are ordin de la primar, de parcă e televiziunea primarului, să nu ne lase să intrăm\", a declarat Marius Oprescu, preşedinte PSD Slatina.

Emisiunea s-a desfăşurat un un singur invitat. Supăraţi că nu au fost reprezentaţi, social -democraţii l-au aşteptat pe Vâlcov la ieşirea din postul local de televiziune.

\"Era normal să fie acceptat pentru că era la acelaşi nivel un preşedinte sau măcar un vicepreşedinte. Nu putem totuşi să ne întâlnim... uniii vin cu huliganii şi alţii de o factură cu totul mai bună\", a afirmat Darius Vâlcov, preşedinte PD-L Olt.

Spiritele au fost calmate de poliţişti. Oamenii legii au supravegheat zona mai multe ore pentru a preveni izbucnirea unui nou conflict.