MENIU

Primarul oraşului Piteşti este cercetat pentru că a lovit cu maşina o femeie în parcarea Primăriei

Foto: gorj-domino.com

Primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce, sâmbătă dimineaţa, a fost implicat într-un accident rutier în parcarea Primăriei.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în parcarea Primăriei municipiului Piteşti. Primarul Tudor Pendiuc se afla la volanul unui autoturism Logan aparţinând Primăriei şi a accidentat grav o femeie de 62 de ani, din Piteşti, care a încercat să traverseze strada prin spatele maşinii.

Potrivit poliţiştilor care au efectuat cercetările de la faţa locului, accidentul  s-a produs în timp ce primarul efectua manevra de mers înapoi pe aleea de acces în parcarea Primăriei, moment în care femeia a traversat prin spatele autoturismului, fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testele efectuate de poliţie au arătat că prinarul Pendiuc nu consumase alcool. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul Robert Radu, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.