MENIU

Primarul Craiovei: "Mă p... pe voi!", către reporterul Gândul, care l-a întrebat dacă la Craiova nu e criză

Foto: prosport.ro

Primarul din Craiova, Antonie Solomon, vrea să cumpere beculeţe pentru Paşte şi Crăciun, de un milion de euro. Sistemul de iluminat va intra în funcţiune din această iarnă.

Sistemul de "iluminat festiv" e cu bătaie lungă. O parte din beculeţe sunt pentru Crăciun, lista cuprinzând pe lângă „minunăţiile“ enumerate mai sus ghirlande de  brad, ţurţuri luminoşi, oameni de zăpadă, un „urs şezând“ cu greutate de "maximum 85 de kilograme", titrează ziarul Gândul.

În conferinţa de presă susţinută la Craiova cu ocazia anunţării acestui proiect de înfrumuseţare a municipiului, primarul Anton Solomon a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Contactat telefonic şi întrebat despre noua achiziţie a municipalităţii, primarul Craiovei a răspuns iritat: "Bă, da voi sunteţi chiar nesimţiţi. Păi ia şi tu un caiet de sarcini să vezi cum se face o licitaţie şi mai lasă-mă dracu’ n pace cu prosiile voastre", a răspuns Antonie Solomon, deranjat de întrebările despre cum se cheltuie banii publici. La insistenţele reporterului legate de oportunitatea achiziţiei, răspunsul a venit pe un ton greu de calificat: "Mă p… pe voi!", titrează Gândul.

Citeşte şi Primarul Craiovei vrea să cumpere beculeţe de Crăciun de un milion de euro.