MENIU

Prezentarea Cabinetului Negoiţă în Parlament este "golăneala şi miştocăreala" la care doar Băsescu poate să se preteze, spune Olguţa Vasilescu

Foto: Adevarul.ro

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, marţi, la Craiova, că aleşii social-democraţi nu vor participa la audierea miniştrilor propuşi şi nici la votul de învestitură a Guvernului Negoiţă. Social-democrata a catalogat întreg demersul drept "o farsă de prost gust".

"Să vii a treia oară cu acelaşi guvern în Parlament este golăneala şi miştocăreala la care numai Traian Băsescu poate să se preteze. E inadmisibil să îţi bagi joc de toată populaţia României. Vine cu nişte oameni care au distrus economia. Nu au luat niciun fel de măsuri anticriză", a declarat senatorul PSD, citată de Evenimentul Zilei.

Vasilescu a mai declarat că, la fel ca în cazul Cabinetului Croitoru, PSD agreează un singur nume din lista propusă de Liviu Negoiţă, şi anume Bogdan Aurescu.

Premierul desemnat Liviu Negoiţă şi-a prezentat luni la Palatul Victoria formula cu care se va prezenta în Parlament pentru învestitură. Lista e în mare parte aceeaşi prezentă şi în varianta Croitoru, dar există şi trei noutăţi: fostul pesedist Gabriel Oprea, care revine la Interne, Anton Irimie la Sănătate şi Valeriu Tabără la Agricultură.