MENIU

Prezenţa unui poliţist la judecata lui Becali, confirmată de un martor sub acoperire

Foto: NewsIn
Becali: Cel mai mult îmi place în boxă

\"Am luat declaraţii hoţilor, în barul din Pipera, în prezenţa unui poliţist.\" Declaraţia a fost făcută de omul de afaceri Gigi Becali, în timpul audierilor de la Judecătoria Sectorului 1. Mai mult, el susţine că ofiţerul respectiv trebuia să îi ducă pe hoţi la poliţie, dar a renunţat, după ce Becali i-a iertat pe hoţi, iar incidentul s-a stins.

Varianta conform căreia un poliţist a asistat la întâlnirea dintre Gigi Becali şi presupuşii hoţi este confirmată şi de un martor cu identitate protejată. Informaţia apare în motivarea instanţei la decizia de arestare a unui dintre bodyguarzi, Marcel Popa. De altfel, şi Popa vorbise despre prezenţa poliţistului în barul din Pipera.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 dezbat o nouă cerere de eliberare sub control judiciar, depusă de avocaţii lui Becali, iar audierile continuă.

"Dacă sunt pericol public, cum mă invitau ambasadorii la masă?". Sunt primele cuvinte rostite, joi, de Gigi Becali, în sala de judecată.

Omul de afaceri a cerut înregistrarea şedinţei de judecată, promiţând că va face dezvăluiri importante. Mai mult, Becali spune că vrea să trimită casetele cu înregistrarea şedinţei la toate ambasadele din lume.

Mai multe articole despre:
hoţi Gigi Becali poliţist arest martor CSM