MENIU

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie,Teodor Mărieş a renunţat la greva foamei

Foto: gardianul.ro

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, a declarat că a hotărât să renunţe la greva foamei, pentru că el consideră că perioada scursă de pe 4 august este suficientă şi este mulţumit că a primit documentele din dosarul Revoluţiei.

"E destul cât am stat în greva foamei", a spus Mărieş, care nu a primit un răspuns ferm de la SRI şi STS privind desecretizarea unor acte din dosar. Revoluţionarul a precizat că va merge la Parchetul General pentru a mai lua documente, pentru care CNSAS a fost de acord cu desecretizarea.

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, a declarat că a primit de la Parchetul General toate copiile documentelor nesecretizate din dosarul Revoluţiei, dar că va rămâne în greva foamei până când SRI

Purtătorul de cuvânt al STS, Adrian Fulea, a declarat că instituţia pe care o reprezintă nu are nimic de comunicat opiniei publice după discuţiile cu revoluţionarii. Mărieş a declarat pentru NewsIn că singurele instituţii care nu au decis dacă pot fi predate copii după documentele secretizate din dosarul Revoluţiei sunt Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a declarat avocatul asociaţiei, Antonie Popescu, precizând că Mărieş nu a dorit să rămână internat. Antonie Popescu a mai spus că Mărieş, aflat în greva foamei din data de 4 august, are probleme cu respiraţia şi cu stomacul, iar medicii au decis să îl ţină pe perfuzii.